Epe

Warm, modern en chique

Een echte thuiskok verdient een prachtige keuken. Dat hebben wij voor de eigenaren van deze Brouwer keuken gerealiseerd. Een warme uitstraling, veel opbergruimte en luxe apparatuur was wenselijk. Het eindresultaat voldoet aan alle eisen. Sinds de oplevering van deze keuken worden culinaire gerechten op tafel getoverd en de lekkerste wijnen geschonken. Niet verrassend dat deze keuken de leefplek van het gezin is.

Stijl Modern chique
Plaats Epe
Jaar 2020

De juiste kleur- en materiaalkeuze

Voor deze keuken kozen wij ervoor om de fronten te patineren met vloeibaar metaal in de kleur brons. Het werkblad van keramiek geeft door de lichte kleur een prachtige kleurnuance. Als tegenhanger bestaat de kastenwand uit zwart gebeitste eiken fronten. Doordat deze doorloopt tot het plafond, is de keuken optisch groter. De handgrepen van Dauby plaatsten we rondom de luxe apparatuur, zodat dit in het oog springt. Net als de messing gepatineerde Quooker zijn de handgrepen bronskleurig.

Pieter en Angela

Het eindresultaat is zoveel meer dan wij konden bedenken. De samenhang tussen materialen en kleuren is perfect. Meesterwerk dit!

Luxe apparatuur in de keuken

Een kookliefhebber wil afwisselen en heeft het liefst de beschikking over een professionele keuken met verschillende kookelementen op de kookplaat. Om die reden adviseerden wij de SmartLine-elementen van Miele aan onze opdrachtgevers. Specifiek de inductiezone, een verdiepte inductiewok en een teppanyaki grill voor het bereiden van vlees en vis. Met de wijnklimaatkast van Liebherr zijn de wijnen op de juiste temperatuur te houden. Deze sluit mooi aan bij de (stoom)ovens uit de studioLine van Siemens. Door de afzuigunits in het werkblad te integreren, is er een prachtige doorkijk naar de tuin tijdens het koken.