Werkwijze

Kennismaking

Wensen definiëren tot in detail

Een interieur volledig naar persoonlijke smaak en passend bij het karakter van het huis. Dat is de wens van onze opdrachtgever. Een uitnodiging voor een gesprek bij ons aan tafel is om deze reden het startpunt van elk project. Tijdens dit gesprek definiëren we de wensen van de keuken en/of interieur tot in het kleinste detail.

Oog voor de allerkleinste details

Aan onze tekentafel zetten we wensen om in een exclusief ontwerp met verrassend maatwerk. De perfecte samenhang tussen harmonieuze kleurstellingen, hoogwaardige materialen en gestroomlijnde architectuur is in elk ontwerp voelbaar. Dát is voor ons de graadmeter voor een BROUWER keuken.

Vakmanschap door vakmensen

Ons atelier is de plek waar ambacht en architectuur samenkomt. Een team van ervaren specialisten vervaardigt met een enorme bevlogenheid en perfectie uw interieur.

Ondersteund door computergestuurde machines wordt elk onderdeel van uw interieur tot op de millimeter nauwkeurig gesneden, gezaagd en afgewerkt. Aansluitend plaatsen onze vaklieden in alle zorgvuldigheid uw keuken; een kroon op ons werk.