Over ons

Wie wij zijn

Ons verhaal

Het vervaardigen van stijlvolle, elegante interieurs met ongekende klasse. Dat is waar wij in excelleren. Vanuit ons atelier ontwerpen en realiseren wij interieurs voor opdrachtgevers met de wens voor maatwerk. Op hoog niveau en vanuit een enorme passie voor het vak.  Dit resulteert in verrassende combinaties van kleuren, materialen en apparatuur. Met onze kennis van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van design, architectuur en techniek helpen wij onze opdrachtgevers de juiste keuzes te maken. Geheel naar persoonlijke smaak en passend bij het karakter van het huis.

Henri van Veldhuizen

“Opdrachtgevers verrassen met exclusieve designs”

Gevoel voor esthetiek en oog voor de allerkleinste details. Dat is wat mijn opdrachtgevers terug zien in elk design. Spannende kleuren en hoogwaardige materialen. Zo neem ik mijn klant mee naar een hoger level. Een interieur dat zich laat omschrijven als: verfijnd, stijlvol en elegant.

Owner - Interior designer
Stefan Brouwer

“Perfectie in maatwerk”

Ongekende perfectie en altijd op zoek naar innovatieve oplossingen in materialen, productiemethodes en apparatuur. Zo kan ik de juiste vertaalslag maken van design naar een exclusief eindproduct. Een interieur met een optimaal gebruiksgemak.

Owner - Product designer