Apeldoorn

De gerenoveerde woning van Looliving uit 1852

Een huis uit 1852, dicht gelegen bij Paleis het Loo in Apeldoorn. Een statig huis vol met authentieke details. Lara van Looliving heeft haar villa prachtig gerenoveerd en omgetoverd tot een sfeervol thuis voor haar gezin. Een mix van oud en nieuw. In samenwerking met Lara maakten wij een passend design en realisatie van de binnendeuren, inbouwkasten, tv-meubel, bureau en badkamer ensuite.

Stijl Scandinavisch
Plaats Apeldoorn
Jaar 2021

Royale entree door custom made binnendeuren

De villa van Looliving is een perfect voorbeeld waarbij het karakter van de woning en de stijl van de bewoners samen smelten. Lichte kleuren, strakke lijnen en natuurlijke materialen. De entree van de woning is  royaal. Dat gevoel wordt versterkt door onze custom made binnendeuren. Door de kleur, vorm en materiaalgebruik van deze binnendeuren staat elke ruimte in deze villa in verbinding met elkaar.

Lara van Looliving

Mijn interieur ideeën zijn werkelijkheid geworden door Brouwer. Dit is vakmanschap!

Fijne werkplek en opgeruimde tv-/speelkamer

De ruimte die nu als kantoor is ingericht, was in het verleden de keuken. Er is een muur doorgebroken voor een doorgang naar de tv-/speelruimte. Royale ruimtes met veel daglicht. Onze inbouwkasten tot het plafond versterken dit gevoel. Strak en met ruimte voor accessoires. De eyecatchers in deze ruimtes zijn natuurlijk de binnendeuren en het marmeren blad van het bureau. Klik hier voor de badkamer en suite van deze bewoners.