Geldermalsen

De charme van een landelijke keuken

Typerend aan een landelijke keuken is de rustieke sfeer en de authentieke gezelligheid. Om deze sfeer te creëren is de samenstelling van natuurlijke kleuren en materialen leidend. Zo ook in deze authentieke, gerenoveerde woning in de Betuwe. Geheel in stijl van de woning plaatsen wij een massief eiken keuken met een Belgisch hardstenen werkblad. De blikvanger in deze keuken is het vrijstaand Bertazzoni fornuis. Dát geeft de keuken een authentieke uitstraling. De charme van landelijk wonen in binnen voelbaar.

Stijl Landelijk
Plaats Geldermalsen
Bouwjaar 2018
Robuuste, verfijnde keuken

De juiste materiaal- en kleurkeuze

Samen met de bewoners stelden we de perfecte materialen en kleuren samen. De stijl van de woning en de royale lichtval in de ruimte, vormden hierin de basis. Wenselijk was een landelijke sfeer, met een eigentijds karakter. Zo kozen we voor de fronten van de keuken voor het materiaal massief eiken. Dit laat zich typeren door robuust, warm en sfeervol. Het gefrijnde Belgisch hardstenen werkblad heeft ook een robuust karakter. Anderzijds geeft het een verfijnde uitstraling aan de keuken.  Het massief eiken en het Belgisch hardsteen vormen samen een zacht kleurenpallet. Dat houdt de ruimte licht en fris. Natuurlijk is het Italiaanse Bertazzoni dé eyecatcher in deze keuken. Daar gaat het hart van een echte thuiskok harder van kloppen!

Jaap en Sabrina

"Het enthousiasme van de organisatie én de goede uitleg over de mogelijkheden en materiaalkeuzes is geweldig! We kunnen BROUWER iedereen aanbevelen!"

Bertazzoni fornuis